
Compatibele versies
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms halved
- 150 g broccoli cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 755.2 kcal / 3159.9 kJ
- Eiwitten
- 20.5 g
- Vetten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vezels
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Natrium
- 762.5 mg