Compatibele versies
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min