Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 2 - 4 fresh bird's eye chillies, deseeded if desired, to taste
- 30 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969.3 kJ / 231.7 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk
Coconut Dhal
20min
Coconut and Spinach Dahl
50 dk
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 dk
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min