Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Quorn
- 70 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 350 g Quorn mince
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 550 g water
- 250 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 10 dried apricots, pitted, halved
Bulgar Wheat
- 200 g bulgar wheat
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
- 1 dash olive oil
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chick Pea Curry
35 min
Vegetarian Chilli
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min