Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pearled spelt
- 10 g olive oil
- 800 g boiling water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 2 red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g balsamic vinegar
- 10 g red wine vinegar
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Detox Salad
10min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Beetroot Salad
10min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
White Bean Salad
5min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Detoxifying Thai Soup
25min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min