Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pearled spelt
- 10 g olive oil
- 800 g boiling water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 2 red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g balsamic vinegar
- 10 g red wine vinegar
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley and White Bean Stew
1j
White Bean and Feta Dip
5 min
Red Pepper Houmous
5 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1j
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 mnt
Detox Salad
10min
Beetroot Salad
10min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 mnt
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 mnt
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 mnt
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 mnt