Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pearled spelt
- 10 g olive oil
- 800 g boiling water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 2 red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g balsamic vinegar
- 10 g red wine vinegar
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Smoky Couscous Salad
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Detox Salad
10 Min
White Bean Salad
5 Min