Compatibele versies
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pea Gazpacho
4h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min