Horseradish and Chickpea Dip

Horseradish and Chickpea Dip

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
300 g

Ingrediënten

  • fresh horseradish cut in pieces
    50 g
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
    1
  • tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Eiwitten 20.3 g
Calorieën 4498 kJ / 1075 kcal
Vetten 89.3 g
Koolhydraten 47.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...