Apparaten en accessoires
Horseradish and Chickpea Dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
300 g
Ingrediënten
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
4498 kJ /
1075 kcal
Vetten
89.3 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Celeriac and Apple Soup
55min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1u.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1u.
Savoury Crayfish Éclairs
1u. 20min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Gooseberry Curd
1u.
Mushroom Pâté
1u. 30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1u. 15min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18u.
Cranberry Sauce
1u.
Mulled Wine
30min