Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.