Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Marinated Peppers
55 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min