Apparaten en accessoires
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32.4 g
Calorieën
1636 kJ /
391 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SEAFOOD
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic Turkey Stew
45 min
Lentil and Chorizo Stew
4 h
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Stuffed vegetables
1 h 5 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Beef Goulash Soup
1 h 15 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 h 10 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 h 10 min