Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
of 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Natrium
- 1140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Shrimp Yakisoba
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Pork and Mushroom Broth
1h 25 min
Seafood Laksa
25 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min