Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
of 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Natrium
- 1140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Mapo tofu
15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Peking Chicken
45min