Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese three cup chicken
20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stir-fried vegetables
10min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried Clams
35min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min