Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Mapo tofu
15 phút
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 phút
Stir-fried Clams
35 phút
Kung Pao Prawns
45 phút
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 phút
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 phút