Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
TM5 TM6

Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce

3.7 (31 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
  • water, warm, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g vegetable oil
  • ½ tsp salt (optioneel)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    of 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 g flat green beans
  • 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1832 kJ / 438 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
66 g
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten