Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red chilli, cut in long pieces
- 10 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g sesame oil
- 1 Tbsp soy paste (see tip)
- 2 tsp rice wine
- 1 tsp black vinegar (see tip)
- ½ tsp sugar
- 10 g spring onion, cut in long pieces (3 cm)
- 30 g water
- 400 g fresh clams, scrubbed and de-bearded
- 10 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Char Kway Teow
15 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min