Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red chilli, cut in long pieces
- 10 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g sesame oil
- 1 Tbsp soy paste (see tip)
- 2 tsp rice wine
- 1 tsp black vinegar (see tip)
- ½ tsp sugar
- 10 g spring onion, cut in long pieces (3 cm)
- 30 g water
- 400 g fresh clams, scrubbed and de-bearded
- 10 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30 min
Char Kway Teow
15min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Nasi Lemak
45 min
Shallot Oil
25min
Curry chicken
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Sambal Petai Prawns
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min