Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red chilli, cut in long pieces
- 10 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g sesame oil
- 1 Tbsp soy paste (see tip)
- 2 tsp rice wine
- 1 tsp black vinegar (see tip)
- ½ tsp sugar
- 10 g spring onion, cut in long pieces (3 cm)
- 30 g water
- 400 g fresh clams, scrubbed and de-bearded
- 10 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Chicken porridge with century egg
30 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Braised Yee Mee
30 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min