Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 300 g raw prawns, peeled, trimmed (see tip)
- 1 Tbsp rice wine
- 1 fresh red chilli, thinly sliced (optioneel)
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Stir-fried vegetables
10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Kung Pao Prawns
45min