Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 300 g raw prawns, peeled, trimmed (see tip)
- 1 Tbsp rice wine
- 1 fresh red chilli, thinly sliced (optioneel)
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Stir-fried Clams
35 Min
Kung Pao Prawns
45min
Squid with Ginger and Soy
40min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min