Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g chilli broad bean paste
- 600 g stewing steak, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 50 g soy sauce
- 700 g tomatoes, quartered
- 100 g red wine
- 330 g lager
- 2 spring onions, sliced (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Chicken Cacciatore
50min
Beef with Mushrooms
30 min
Pineapple Chicken
1h
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Pumpkin Soup
35 min
Honeyed Chicken
25 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef in Stout
1h 40min