Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)
- 50 g icing sugar, or to taste
- 50 g rice wine
- 50 g white vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min