Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 155 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Shrimp Yakisoba
35min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Chinese Noodles with Vegetables
35min