Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 155 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45 min
Curry chicken
1h
Stir-fried vegetables
10min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Kung Pao Prawns
45min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Rice Wine Chicken
30min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min