Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 155 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Curry chicken
1h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Tomato-egg soup
20 Min