Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.4 39 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • fresh porcini mushrooms cut in slices
    100 g
    30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • fresh mushrooms cut in slices
    100 g
  • salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    300 g
  • freshly ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1659 kJ / 396 kcal
Vetten 13 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...