Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
of 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Prawn Chow Mein
45 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min