
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
of 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Spring Vegetable Penne
45 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Mushroom pie
1óra 30p
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1óra 35p
Asparagus and Pea Pasta
20min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Louisiana Rice and Shrimp
25 Min
Pasta alla Norma
50 Min