Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
of 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Mixed Seafood Risotto
40min
Spaghetti Vongole
40min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Louisiana Rice and Shrimp
25min