Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 683 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Portuguese Leeks
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min