Apparaten en accessoires
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
683 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1436 kJ /
343 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta alla Nerano
40 min
Mint Courgettes
30 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 h 35 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 h 45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 h 40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Pasta alla Norma
50 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Lentil and Pancetta Stew
1 h