Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 683 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 godz.
Tempeh Bolognaise
30 min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
Geen beoordelingen
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min