Rice and Parsley Stuffed Peppers
TM6 TM5

Rice and Parsley Stuffed Peppers

3.1 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g brown rice
  • 4 red peppers (approx. 250 g each)
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
  • 12 pitted black olives, sliced
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 3 pinches ground black pepper
  • 100 g white wine

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1436 kJ / 343 kcal
Eiwitten
5.8 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
6.8 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3.3 g
Natrium
683 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten