Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut in pieces (1 cm)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g leek, sliced (1.5 cm)
- 150 g carrots, peeled, sliced (1.5 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp ground white pepper, or to taste
- 900 g water
- 1000 g veal meat pieces, sinew free, boneless, diced (2-3 cm)
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- 50 g plain flour
- 100 g whipping cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Grisons Barley Soup
55min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Salmon and Fennel Risotto
25min