Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut in pieces (1 cm)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g leek, sliced (1.5 cm)
- 150 g carrots, peeled, sliced (1.5 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp ground white pepper, or to taste
- 900 g water
- 1000 g veal meat pieces, sinew free, boneless, diced (2-3 cm)
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- 50 g plain flour
- 100 g whipping cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Salad Sandwiches
25 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Peas with ham
30 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Geen beoordelingen
Creamy Mushrooms
35 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 Std. 15 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min