Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
of 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Quinoa Broth
35 min
Cod with citrus butter
50 Min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Salmon Soufflé
1 godz.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tomato and Haddock Rice
50 Min