Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
of 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tagine
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min