Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
of 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pork with Spinach Lentils
20min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Beef with Mushrooms
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min