Braised Cod with Thyme and Lemon
TM6 TM5 TM31

Braised Cod with Thyme and Lemon

3.7 ( 10 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 200 g courgettes
  • 100 g carrots
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 25 g unsalted butter diced
  • 75 g white wine
  • 1 lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1 fresh bay leaf
  • 4 white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 500 g boiling water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
193 kcal / 805 kJ
Eiwitten
19.6 g
Vetten
11.2 g
Koolhydraten
3.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten