Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with citrus butter
50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min