Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Cod with citrus butter
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min