Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min