Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodet (Fish stew)
1j 15 mnt
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Cod with citrus butter
50min
Seafood Rice
1j 15 mnt
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min