Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 5 leaves fresh basil
- 30 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp for dressing
- 700 g water
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 200 g pearl barley (pre-cooked for 12 mins)
- 800 g raw mixed seafood
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 100 g lamb's lettuce or other letttuce
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Pork with Spinach Lentils
20 min