Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 5 leaves fresh basil
- 30 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp for dressing
- 700 g water
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 200 g pearl barley (pre-cooked for 12 mins)
- 800 g raw mixed seafood
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 100 g lamb's lettuce or other letttuce
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min