Apparaten en accessoires
Seafood Salad with Pearl Barley
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 portion
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
38.2 g
Calorieën
1972 kJ /
471 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SEAFOOD
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min