Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250
g millet grains
of 250 g bulgur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
Sauce
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g double cream
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Green Bean Casserole
1h 30min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min