Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250
g millet grains
of 250 g bulgur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
Sauce
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g double cream
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Coconut Creamed Kale
20 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min