Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Coconut Creamed Kale
20 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min