Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Artisan Plant Pizza
35min