Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Danish Split Pea Soup
1h
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Spinach Fatayers
2h
Houmous Salad Dressing
5min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lentil and Pancetta Stew
1h