Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Halloween Pumpkin Tart
2 Std.
Couscous Cake with Fruit
1h 50 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Kale Meat(less) Balls
30min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Veggie 'Burritos'
20 λεπτ.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.