Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
of ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mushroom Stroganoff
30 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Coulibiac
2 Std. 15 Min