Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
of ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Carrot and Peanut Bake
55min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Pea and Courgette Tarts
1h