Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake

Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake

3.9 22 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 50min
8 slices

Ingrediënten

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    110 g
  • unsalted butter cold, diced
    60 g
  • water cold
    35 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • dried thyme
    ¼ tsp
    ½ tsp fresh thyme, leaves
Filling
  • unsalted butter
    30 g
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    140 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh basil leaves
    20 g
  • medium eggs
    3
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    500 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
Topping
  • sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil
    200 g
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 12.3 g
Calorieën 1544 kJ / 369 kcal
Vetten 26.6 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...