Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
of ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20 min