Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, chilled, diced
- 50 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 150 g Lancashire cheese, cut in pieces
- 350 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 20 g unsalted butter
- 280 g single cream
- 2 large eggs
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 11083 kJ / 2649 kcal
- Eiwitten
- 79.1 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 199.8 g
Alternatieve recepten
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 godz. 45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h