Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp oil
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ - 1 red chilli, to taste, deseeded if desired
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 2 Tbsp tomato purée
- 200 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 250 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 100 g broccoli, cut in florets (3-4 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chick Pea Curry
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min