Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min