Aubergine and Tomato Pasta
TM6 TM5 TM31

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 (136 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 600 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    of 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or more to taste
  • 1 tsp caster sugar
  • 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
  • 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
  • 700 g water
  • 5 g fresh basil leaves

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2141 kJ / 512 kcal
Eiwitten
17.3 g
Koolhydraten
75.1 g
Vetten
15.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten