Aubergine and Tomato Pasta

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 147 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • olive oil
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    120 g
  • ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)
    600 g
    600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)
  • fine sea salt or more to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper or more to taste
    ½ tsp
  • caster sugar
    1 tsp
  • aubergines cut in pieces (2 cm)
    450 g
  • dried pasta eg. Farfalle or Amori
    350 g
  • water
    700 g
  • fresh basil leaves
    5 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17.3 g
Calorieën 2141 kJ / 512 kcal
Vetten 15.8 g
Koolhydraten 75.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...