Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb, sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Pizza Dough
1h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Tempeh Bolognaise
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45min