
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 551 kcal / 2324 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vezels
- 6.4 g