Pasta with Fennel and Tomato Sauce

Pasta with Fennel and Tomato Sauce

4.7 56 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • dried fennel seeds
    1 tsp
  • oil
    20 g
  • onions halved then sliced (5 mm)
    60 g
  • fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
    400 g
  • sugar
    20 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato purée
    20 g
  • water plus extra for cooking pasta
    100 g
  • fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • balsamic glaze
    2 dashes
  • dried pasta (e.g. penne)
    350 g
  • water
  • fine sea salt
  • pine nuts
    30 g
  • bocconcini drained
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 2324 kJ / 551 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...