Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb, sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Basmati Rice
35min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min