Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1852.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min