Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1852.8 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min