Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Burgers
- 100 g bread, torn in pieces
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 250 g cooked beetroot, halved
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 Tbsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 medium egg
Chilli Jam
- 300 g red peppers, quartered
- 3 fresh red chillies, halved, deseeded if desired
- 150 g caster sugar
- 75 g cider vinegar
- 35 g water
Assembly
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g halloumi cheese, sliced (1 cm)
- 6 brioche burger buns
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2597 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Quick Falafel
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min