Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Burgers
- 100 g bread, torn in pieces
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 250 g cooked beetroot, halved
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 Tbsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 medium egg
Chilli Jam
- 300 g red peppers, quartered
- 3 fresh red chillies, halved, deseeded if desired
- 150 g caster sugar
- 75 g cider vinegar
- 35 g water
Assembly
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g halloumi cheese, sliced (1 cm)
- 6 brioche burger buns
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2597 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Festive Nut Roast Wreath
2óra
Butterbean and Feta Burgers
1u. 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min