Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 2 baking potatoes, large
Cashew Cream
- 200 g cashew nuts, soaked overnight, then drained
- 125 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
Guacamole
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded
- 2 ripe avocados, quartered (approx. 250 g)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
Bean Chilli
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 240 g tinned black beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2965 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Quick Falafel
30min
Vegan Gravy
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Tempeh Bolognaise
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min