Tex-Mex Jacket Potatoes

Tex-Mex Jacket Potatoes

4.5 46 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 9u. 25min
4 portions

Ingrediënten

Potatoes
  • baking potatoes large
    2
Cashew Cream
  • cashew nuts soaked overnight, then drained
    200 g
  • water
    125 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
Guacamole
  • fresh coriander leaves only
    5 sprigs
  • onions quartered
    100 g
  • fresh jalapeño chillies halved, deseeded
    2
  • ripe avocados quartered (approx. 250 g)
    2
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Bean Chilli
  • garlic cloves
    2
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • tinned chopped tomatoes
    150 g
  • tomato purée
    20 g
  • tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • cider vinegar
    1 Tbsp
  • smoked paprika
    2 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 2965 kJ / 712 kcal
Vetten 45 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...