Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
TM6 TM5

Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil

4.1 (152 beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, for cooking noodles
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 50 g shallots, halved
  • 60 g coconut oil
  • 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
  • 140 g red onions, sliced (1 cm)
  • 100 g carrots, peeled into ribbons
  • 150 g sugar snap peas
  • 200 g dried buckwheat soba noodles
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g peanut butter (see tips)
  • 45 g tamari
    of light soy sauce
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 40 g rice vinegar
  • 10 g maple syrup
  • 15 g lime juice
  • 1 tsp sesame oil
  • 280 g firm tofu
  • 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2548 kJ / 609 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
54 g
Vetten
30 g
Verzadigd vet
16 g
Natrium
1129 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten