Compatibele versies
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chilli flakes
- 50 g shallots, halved
- 60 g coconut oil
- 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
- 140 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g carrots, peeled into ribbons
- 150 g sugar snap peas
- 200 g dried buckwheat soba noodles
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g peanut butter (see tips)
-
45
g tamari
of light soy sauce - 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 40 g rice vinegar
- 10 g maple syrup
- 15 g lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2548 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min