Compatibele versies
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chilli flakes
- 50 g shallots, halved
- 60 g coconut oil
- 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
- 140 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g carrots, peeled into ribbons
- 150 g sugar snap peas
- 200 g dried buckwheat soba noodles
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g peanut butter (see tips)
-
45
g tamari
of light soy sauce - 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 40 g rice vinegar
- 10 g maple syrup
- 15 g lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2548 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
35min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 dk
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 dk
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min