Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 120 g red onions, quartered
- 50 g rolled oats
- 1 tin red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)
- ½ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- 2 tsp English mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegan Burger
5h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.