Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 120 g red onions, quartered
- 50 g rolled oats
- 1 tin red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)
- ½ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- 2 tsp English mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Veggie Wellington
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Vegan Burger
5h
Vegetarian Chilli
35 dk
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min