Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 120 g red onions, quartered
- 50 g rolled oats
- 1 tin red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)
- ½ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- 2 tsp English mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Falafel
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Burger
5 Std.