Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g blanched almonds
- 100 g celery stalks, cut in 3 pieces
- 80 g red onions, quartered
- 5 g fresh dill leaves
- 480 g cooked chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 1 ripe avocado, cut in pieces (3 cm)
- 80 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 1 Tbsp nutritional yeast flakes
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp smoked paprika
- 2 pinches cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 40 g
- Calorieën
- 538.1 kJ / 128.6 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 95.6 mg
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Gravy
45 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Burger
5 godz.