Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g blanched almonds
- 100 g celery stalks, cut in 3 pieces
- 80 g red onions, quartered
- 5 g fresh dill leaves
- 480 g cooked chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 1 ripe avocado, cut in pieces (3 cm)
- 80 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 1 Tbsp nutritional yeast flakes
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp smoked paprika
- 2 pinches cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 40 g
- Calorieën
- 538.1 kJ / 128.6 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 95.6 mg
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Brownies
2h 40min