Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g linseeds
- 6 Tbsp water
- 120 g red onions, quartered
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 200 g gluten-free oats
- 50 g walnut halves
- 40 g pumpkin seeds, plus 2 Tbsp for sprinkling
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 120 g almond milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 983 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 244 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Spinach and Carrot Muffins
1h
Kale Biscotti
1h
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min