Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 370 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g sunflower oil
- 120 g water, lukewarm
- 10 g vinegar
- 1 medium egg
- ½ tsp fine sea salt
Filling and Assembly
- 500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 600 g sweet potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh spinach leaves
- 50 g pine nuts
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp garam masala
- 100 g quark (curd cheese)
- 60 g soya milk
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp black cumin seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3316 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Veggie Wellington
2 godz.