Compatibele versies
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 320 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
600
g durum wheat flour
of strong white bread flour -
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled
Topping
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
- 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 713.9 mg
Alternatieve recepten
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Mushroom pie
1h 40min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Red Grape and Olive Oil Cake
1h 40min
Pizza Margherita
2h 10 min
Vegetable Stroganoff
30min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Coconut Cake
50min