Compatibele versies
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 320 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
600
g durum wheat flour
of strong white bread flour -
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled
Topping
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
- 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 713.9 mg
Alternatieve recepten
Noodle soup
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette Omelette
40min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Paella with kidney beans
55min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min