Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Guacamole
5 Min
Gazpacho
1h 15min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Gazpacho
1h 15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min