Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Salmon tartare
25 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Buckwheat Crêpes
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min