Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h