Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Ripe Banana Ketchup
40min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min