Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Stracciatella Soup
30min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min