
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter diced
- 3 green asparagus cut in small pieces (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 750 kcal / 3113 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 57 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Natrium
- 1280 mg