Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)1000 g
-
green peppers cut in pieces50 g
-
onions quartered40 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste50 - 100 g
-
ice cubes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
397.6 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
620.2 kJ /
148.2 kcal
Vetten
12.8 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Asparagus Risotto
45min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Gazpacho
1u. 15min
Pea Gazpacho
4u. 15min
Gazpacho
1u. 15min
Salmon Tartare
25min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Salmorejo
10min
Pissaladière
1u. 30min
Gazpacho
1u. 15min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Spinach and Parmesan Soup
45min