Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, ripe, halved (see tip)
- 50 g green peppers, cut in pieces
- 40 g onions, quartered
- 70 g cucumber, partially peeled, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620.2 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 397.6 mg
Alternatieve recepten
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Salmon tartare
25 Min
Emmental Gougères
50min
Asparagus Risotto
45min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Salmorejo
10 Min