Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
plum tomatoes ripe, halved35 oz
-
green bell peppers2 oz
-
yellow onions1 ½ oz
-
cucumber partially peeled2 ½ oz
-
garlic clove1
-
vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste2 - 3 ½ oz
-
ice cubes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
397.6 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
639 kJ /
152.7 kcal
Vetten
13.2 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crêpes
1u. 15min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Gazpacho
1u. 15min
Gazpacho
1u. 15min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Salmon Tartare
10min
Tuna Tartare
40min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1u. 40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min