Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
TM6 TM5

Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Starter Dough

  • 2 ½ oz whole milk
  • 2 ¼ tsp active dry yeast (1 package)
  • 1 tsp sugar
  • 4 ½ oz bread flour
  • warm water, to cover dough

Dough

  • 4 oz sugar
  • 1 lemon, organic, zest only, no white pith
  • 1 orange, organic, zest only, no white pith
  • 2 oz whole milk
  • 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
  • 2 large eggs
  • 4 tsp active dry yeast (2 packages)
  • 1 oz orange flower water (see Variation)
  • 16 oz bread flour, plus extra to dust
  • 1 pinch salt

Forming and Decorating

  • 1 large egg, whisked
  • 4 - 5 oz candied fruit, mixed, to taste
  • 1 oz sliced almonds
  • 1 ½ oz sugar (moistened with a few drops water)

Voeding
per 1 piece
Calorieën
1493.8 kJ / 357 kcal
Eiwitten
9.9 g
Koolhydraten
60 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
2.6 g
Natrium
53.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten