Squid Ink Pasta

Squid Ink Pasta

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • all-purpose flour plus extra to dust
    7 oz
  • large eggs
    2
  • squid ink, liquid (see Tip)
    ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • sea salt
  • water to boil

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 176.9 mg
Eiwitten 9.4 g
Calorieën 1083.8 kJ / 259.1 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...