Apparaten en accessoires
Squid Ink Pasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
176.9 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
38.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Noir
14 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pan-Fried Pork Buns
1u. 30min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8u. 5min
Tuna Avocado Bowl
50min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1u.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Pico De Gallo
15min
Asian Chicken Noodle Soup
1u. 35min
Pozole Verde
2u.
New England Clam Chowder
45min
Habanero Salsa
10min
Ramen Noodle Soup
40min