Apparaten en accessoires
Squid Ink Pasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
176.9 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
38.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Noir
14 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta Primavera
35min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Margarita
10min
Creamy Feta Dip
5min
Broccoli Stem Slaw
15min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Homemade Thai Iced Tea
10min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Papaya Sorbet
15min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2u. 5min
Festive Mardi Gras Brioche
5u. 30min