Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 58 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • light sesame oil
    1 oz
    1 oz peanut oil
  • yellow onion halved
    3 ½ oz
  • carrots cut into large pieces (1¾ in.)
    5 ½ oz
  • bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    5 ½ oz
  • soy sauce to taste
    1 oz
  • sugar (optioneel)
    2 tsp
  • large eggs
    4
  • homemade vegetable stock paste (optioneel)
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    12 ½ oz
    12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    43 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
    14 oz

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 664.8 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1999.9 kJ / 478 kcal
Vetten 20.1 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 58.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...