Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.5 (48 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 oz light sesame oil
    of 1 oz peanut oil
  • 3 ½ oz yellow onion, halved
  • 5 ½ oz carrots, cut into large pieces (1¾ in.)
  • 5 ½ oz bacon, cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (optioneel)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (optioneel)
    of 1 stock cube (optioneel)
  • 12 ½ oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    of 12 ½ oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 43 oz water
  • 14 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1999.9 kJ / 478 kcal
Eiwitten
15.3 g
Koolhydraten
58.6 g
Vetten
20.1 g
Verzadigd vet
5.7 g
Vezels
3.7 g
Natrium
664.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten