Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
of 1 ½ oz dried porcini mushrooms, sliced - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 751.1 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Asparagus Cream Soup
25min
Cod with Citrus Butter
50 Min