Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
of 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 751.1 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 Min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Tofu Stew
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Cod with Citrus Butter
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Minestrone
45min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min