Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
of 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Salmon Tartare
10min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Chicken Marsala
40min
Beef Stroganoff
1h