Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
of 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Citrus Butter
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Marsala
40min
Berry Dream
10min