Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.2 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • pork tenderloin sliced (½ in.)
    16 oz
  • button mushrooms sliced
    3 ½ oz
  • dry vermouth
    2 ½ oz
    2 ½ oz Madeira wine
  • whole milk
    3 ½ oz
  • yellow onions halved
    2 oz
  • garlic clove (optioneel)
    1
  • whole grain mustard
    2 tsp
  • hot mustard
    1 tsp
  • chicken stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • crème fraîche
    2 tbsp
    2 tbsp cream
  • corn starch
    1 heaping tbsp
  • fresh parsley to garnish
    2 - 3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 946 kJ / 226 kcal
Vetten 7 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...