Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut in ¾ in. pieces
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1088.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Étouffée
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Chicken Marsala
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Chicken Tetrazzini
40min